Hair & Beauty salon Antwerpen

Blog

Nieuwe openingsuren

Voortaan zal Elrhode gesloten zijn op maandag. We verwelkomen jullie uiteraard nog steeds van dinsdag tot en met zaterdag voor uw snit, brushing, beauty behandeling en al onze andere verzorgingen.

Heeft u bij het begin van de herfst last van droge hoofdhuid? De droge lucht en verwarming binnenshuis kunnen een droge hoofdhuid – en dus ook jeuk en roos – veroorzaken. Met de verzorgingsproducten van Kérastase kan het Elrhode team je hier snel van verlossen.

Kan je niet tijdig tot bij ons komen? Volg dan deze tips om je leven (en je haar) draagbaar te houden tot je volgende salonbezoek:

Was je haar niet té veelWees voorzichtig met scrubbenGebruik niet te veel conditioner en enkel op de puntjes

Photo by Genessa Panainte on Unsplash

Read More

Ook in september op maandag gesloten

In september zal Elrhode, zoals in de zomervakantie, gesloten zijn op maandag. We verwelkomen jullie uiteraard nog steeds van dinsdag tot en met zaterdag voor uw snit, brushing, beauty behandeling en al onze andere verzorgingen.

Nazomer behandeling

Heeft u genoten van de zomer, maar uw haar iets minder? Lekker veel zon, zee en zand kan heerlijk zijn, maar uw haar kan er droog en futloos gaan uitzien. En dan komt de herfstweer er nog aan die uw haar broos en pluizig kan maken. Tijd voor een extra verzorging dus!

Het team van Elrhode stelt u de geschikte haarmaskers en conditioners voor. Met een arsenaal aan tips om uw haar optimaal te verzorgen wanneer het buiten koud en winderig wordt, kan u met een gerust hart en een mooie haardos zonder zorgen op stap.

Photo by Tim Mossholder on Unsplash

Read More

Bescherm je haar tegen de zon!

Eindelijk zomer! Eindelijk volop genieten van de zon! Maar wist je dat je haar het flink te verduren krijgt door blootstelling aan de UV-stralen van de zon en het contact met chloorrijk zwembadwater of zout zeewater? Om je haar te beschermen en gezond te houden, raden we je aan om de producten van het KÉRASTASE SOLEIL gamma te gebruiken.
Kérastase heeft 25 jaar van expertise gestopt in de ontwikkeling van dit unieke zonbeschermingsgamma, waardoor je haar zich kan herstellen en tegelijkertijd diepgaand gevoed wordt. Nieuw in dit gamma is AQUA SEAL, de eerste waterbestendige verzorging voor gevoelig haar.
Kom eens langs bij Elrhode Coiffure & Beauty, dan adviseren we je graag!
Nog een PRAKTISCHE TIP: maak je haren nat met kraanwater voordat je een duik neemt in het chloorrijk zwembadwater. Op die manier kan de chloor niet (of in ieder geval minder) in je haar dringen!

Read More
Back to top